Praktische kennis en informatie over online personalisatie

Regelmatig delen wij onze kennis over online personalisatie en conversie optimalisatie.

Veelgebruikte Datatrics audiences

In deze e-paper vertellen we je meer over hoe je van onbekende bezoekers bekende bezoekers maakt, 8 veelgebruikte audiences voor bezoekers, 7 klant audiences volgens een retentiegrid en we hebben de handige cheat sheet met alle 65 manieren om in Datatrics te segmenteren toegevoegd.

Download e-paper

Online personalisatie informatie

 

  • 10 statistieken over de kracht van personalisatie

    Nog niet overtuigd door online personalisatie? 💪🏻

    Of ben je op zoek naar statistieken over de kracht van personalisatie om je management mee te overtuigen? Wij kwamen een artikel tegen op Forbes met daarin '50 statistieken over de kracht van personalisatie'. Omdat een lijst met 50 statistieken wel heel lang is hebben we er de meest opvallende 10 voor je uitgehaald.

  • Audience cheat sheet: handig voor alle Datatrics gebruikers

    Ontdek de 65 manieren om een audience op te bouwen in Datatrics.

    Door de manieren te combineren kun je zelfs op ontelbare manieren segmenteren. Omdat alle manieren in Datatrics niet allemaal in 1 overzicht te zien zijn hebben we ze alle 65 in een overzichtelijke cheat sheet gezet. Handig om te gebruiken wanneer je gaat nadenken over het opbouwen van een nieuwe audience. 

Personalisatie tips & tricks ontvangen?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online klantervaring door middel van personalisatie met Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Zoals bijvoorbeeld inzichten, tips & tricks, best practices en gratis downloads. Allemaal op het gebied van personalisatieconversie optimalisatie en slim je data inzetten. Gemiddeld sturen we 1x p/maand een mail.