👋🏻 Hi, wij zijn personalisatie specialisten

Data en marketing, daar draait het om bij DAYLEE. Wij zijn personalisatie marketeers die blij worden van data, personalisatie en marketing automation. Wij zijn net even anders dan andere online bureaus.

We zijn namelijk geen breed online marketing bureau. Wij zijn gespecialiseerd in personalisatie met behulp van data en het werken met een CDP.  

Dit doen we bewust want wij geloven in specialisatie en focus om dagelijks (daylee 😉) beter te worden. Om zo het beste resultaat voor jou te behalen. 

DAYLEE in het kort

  • Digital marketing bureau gespecialiseerd in online personalisatie. 
  • Bedrijven werken met ons samen om meer uit hun klant data te halen en zo hun online resultaten te verbeteren.
  • Dit zijn vooral groeiende E-commerce, leisure- en travel bedrijven.
  • We passen online personalisatie toe op de website, in e-mail en in online advertising.
  • Dit doen we met behulp van het Datatrics CDP. Hier zijn we Gold partner van.
  • We werken hybride. Vanuit huis en vanuit ons kantoor in het mooie Harderwijk. 
  • Meer dan 10 jaar online ervaring. 
  • Klein servicegericht team die jouw marketingteam kan ontzorgen of ondersteunen op het gebied van online personalisatie en het werken met een CDP. 

Wij vinden dat E-commerce beter kan!

Veel websites en webshops laten je als bezoeker aan je lot over. Ze zetten hun aanbod online, voegen een zoekfunctie en filters toe, maar voor de rest zeggen ze tegen hun bezoekers 'zoek het zelf maar uit'. Wij vinden dat dit beter kan.

Persoonlijker en relevanter. 

Waarbij de bezoeker niet aan zijn lot wordt overgelaten. Maar echt wordt geholpen om tot een keuze te komen. Net zoals offline.

Hoe?

Door de website/webshop te personaliseren en relevanter te maken. Door met de hulp van algoritmes de juiste aanbevelingen te doen op basis van data. Door profielen op te bouwen met behulp van een Customer Data Platform zodat je website herkend of het een onbekende of bekende bezoeker is of misschien wel een terugkerende klant. Net zoals offline waarbij de winkelier zijn vaste klanten herkend.  

Maar ook door de juiste vragen te stellen zodat je op basis hiervan de bezoeker beter kunt helpen. 

Wij geloven in 'guided selling' of ook wel guided buying genoemd. 

Onze missie is om de bezoekers aan een website/webshop een betere ervaring te geven door het ze makkelijker te maken. Dit doen we o.a. met behulp van personalisatie.

Waar we dagelijks met veel plezier werken

Sinds 2016 is DAYLEE gevestigd in 'California creatieve industrie' in Harderwijk. Een creatieve industriële omgeving in een oude fabriek waar vroeger California soep was gevestigd. Na een grondige verbouwing is het een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw geworden. We laten je graag kennis maken met deze creatieve omgeving.

Wij werken o.a. voor

Personalisatie tips & tricks ontvangen?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online klantervaring door middel van personalisatie met Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Zoals bijvoorbeeld inzichten, tips & tricks, best practices en gratis downloads. Allemaal op het gebied van personalisatieconversie optimalisatie en slim je data inzetten. Gemiddeld sturen we 1x p/maand een mail.