Haal de volle potentie uit het Raptor platform met onze support

We zijn de eerste gecertificeerde partner in Nederland van dit Deense Customer Data Platform, dat hard groeit in Europa. Wij focussen ons 100% op personalisatie en het slim inzetten van klantdata. 

  • Laat je helpen door een gecertificeerde Raptor specialist van DAYLEE 
  • Haal meer uit je klantdata met het Raptor CDP en Raptor Recommendations
  • Wij helpen jou om je website, e-mail en ads te personaliseren
Raptor wordt al gebruikt door merken zoals:

Ontdek de kracht van Raptor en laat ons jou helpen

 
Over Raptor Services

Raptor is een toonaangevende Deense leverancier van personalisatie software + een Customer Data Platform. Met dit platform creëer je relevante ervaringen op basis van klantgegevens. Hierdoor kun je gebruikers en hun gedrag herkennen op verschillende kanalen, gepersonaliseerde content en productaanbevelingen bieden, en gegevens beschikbaar stellen via meerdere kanalen. 

Over DAYLEE 

Als Raptor certified partner ondersteunen wij op verschillende manieren onze klanten om de volle potentie uit het Raptor platform te halen. We focussen ons 100% op personalisatie en het werken met een Customer Data Platform. We doen personalisatie 'er niet even bij' zoals veel online bureau's. We helpen onze klanten met een personalisatie strategie, het uitdenken van use-cases en het werkelijk uitvoeren van deze use-cases. 

Veel personalisatie mogelijkheden

Raptor is een geavanceerde en premium oplossing voor online personalisatie. Toch is het minder complex dan veel van hun concurrenten. Hieronder lichten we enkele onderdelen toe. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan op de site van Raptor

Web + search personalisatie

Met Raptor ben je in staat om je website / webshop te personaliseren in de vorm van real-time aanbevelingen. De oplossing verzamelt, leert en herkent iedere bezoeker van je website en hun interacties via gei╠łntegreerde scripts. Ook je zoekfunctionaliteit kun je slimmer en persoonlijker maken met behulp van Raptor. Dit komt de klantervaring en de resultaten ten goede. 

E-mail personalisatie + triggers

Met E-mail & triggers kun je e-mail campagnes personaliseren en zo potentieel verloren omzet herstellen of de verkoop stimuleren. Gepersonaliseerde en dynamische e-mails verhogen de klantbetrokkenheid, de gemiddelde orderwaarde en de klanttevredenheid. De mogelijkheden met behavioral triggers zijn oneindig en geven je als marketeer extra mogellijkheden in combinatie met je e-mail tool. 

Customer Data Platform

Het Customer Data Platform (CDP) van Raptor is een platform dat klantgegevens koppelt, verbindt en bundelt voor
een 360-graden weergave van je volledige klantendatabase. Vervolgens bouw je er unieke audiences (doelgroepen) mee op die je kunt activeren via meerdere gekoppelde kanalen. 

Bovenstaande onderdelen kun je als 1 geheel bij Raptor afnemen of als losse onderdelen. Jij bepaalt zelf hoe groot of klein je wilt starten. 

Hoe we jou kunnen helpen met Raptor

Webshops & websites die meer resultaat uit hun data willen halen

Met onze Raptor support richten we ons op groeiende bedrijven. Voornamelijk E-commerce, retail,- leisure- en travel bedrijven. Deze bedrijven doen al flink wat online conversies per maand en de campagnes draaien goed. Nu willen ze een volgende stap maken door beter de potentie van hun klantdata en first party data te benutten. Ze willen starten met personalisatie en een Customer Data Platform. Vooral bij de start kunnen ze wel wat support gebruiken. Wij bieden deze support om zo de volle potentie van het Raport platform en hun klantdata te kunnen benutten. 

Wij zijn een klein bureau met personalisatie specialisten

Als wij onze huidige klanten vragen waarom ze voor ons gekozen hebben dan krijgen we vaak als antwoord dat ze graag willen samenwerken met een klein bureau met specialisten. In ons geval personalisatie specialisten die gek zijn op het verbeteren van de online resultaten en klantervaring, door data slim in te zetten. 

Raptor product catalogus 2022

Kom meer te weten over de personalisatie tools van Raptor, waaronder het CDP. 

Raptor product catalogus

In deze uitgebreide Raptor catalogus van 25 pagina's lees je alles over personalisatie van de website, via e-mail, betaalde media, fysieke winkels en meer. Download hem nu.
Gebruik je Raptor al?*
Hierbij geef ik DAYLEE toestemming om mijn gegevens met Raptor te delen.
Bekijk het Raptor platform in actie

Wil je een demo?

Benieuwd of de personalisatie en CDP mogelijkheden van Raptor geschikt zijn voor jouw website / webshop? Krijg een kijkje onder de motorkap van Raptor en ontdek te kracht van dit platform. 

Vraag een vrijblijvende demo aan en krijg antwoord op je vragen. 

Neem contact met ons op