Gratis scan van je Datatrics account 🎯

Werk je al met Datatrics maar heb je het gevoel dat je niet de volle potentie uit het CDP haalt? Vraag een gratis scan aan en wij sturen je een rapport met verbeterpunten. Deze punten kun je direct in de praktijk brengen.

Deze scan bevat onder andere de volgende punten:

Analyse van de gekoppelde interne en externe kanalen;
Analyse van 360 graden klantprofielen en productfeed;
Analyse van de customer journeys, campagnes en touchpoints;
 Quick wins die je direct kunt implementeren zodat je resultaten verbeteren;
Next steps met advies over jouw personalisatiestrategie.
 

Vraag jouw gratis scan aan

Ontvang een kort rapport met actiepunten om meer resultaat te halen uit je Datatrics account.

Over de scan

Regelmatig horen we van e-commerce- en marketing managers dat ze al een tijdje werken met Datatrics maar het gevoel hebben te weinig uit Datatrics te halen. Vaak met een goede reden. Datatrics heeft namelijk een behoorlijke learning curve en vaak is er te weinig tijd om het platform goed onder de knie te krijgen. Of er is niet genoeg kennis in het team om er voldoende uit te halen. Zonde want je betaalt wel maandelijks licentiekosten. 


Speciaal voor deze gebruikers van Datatrics hebben we een gratis scan van je Datatrics account bedacht. 

Hoe werkt het precies: 

Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op en bespreken je aanvraag;
Je voegt ons tijdelijk toe aan je Datatrics account;
Daarna gaan we aan de slag en analyseren we je Datatrics account op ruim 30 punten. We maken een rapport met daarin onze bevindingen en verbeteringen.  
Dit rapport bespreken we tijdens een online meeting de gratis scan van jouw Datatrics account en kun je ons vragen stellen over het rapport. Na afloop mailen wij je het rapport. 
 

Is deze gratis scan vrijblijvend?

Jazeker, de scan is gratis en vrijblijvend. In plaats van veel geld uit te geven aan marketing houden we het liever persoonlijk 😉. Daarom kiezen we ervoor om te investeren in het aanbieden van deze gratis scans. Naast dat we het leuk vinden om bedrijven persoonlijk te helpen leren wij er ook van door verschillende Datatrics accounts te beoordelen. 

Welke bedrijven gingen je o.a. al voor?

👋🏻 Hi, wij zijn personalisatie specialisten

Data en marketing, daar draait het om bij DAYLEE. Wij zijn online marketeers die blij worden van data, personalisatie en marketing automation. Wij zijn net even anders dan andere online bureaus.

We zijn namelijk geen breed online marketing bureau, maar gespecialiseerd in personalisatie met behulp van data.

Dit doen we bewust want wij geloven in specialisatie en focus om dagelijks (daylee 😉) beter te worden en zo het beste resultaat voor jou te behalen. 

Voor het personaliseren van de online communicatie van onze klanten gebruiken we het Datatrics CDP. We zijn 1 van de 5 Datatrics Gold Partners in Nederland. 

Meer oven ons

De Personalisatie Nieuwsbrief