Partnership pakketten

Wij bieden verschillende support pakketten aan om jou te helpen met het effectief inzetten van Datatrics en personalisatie toe te passen in je online communicatie. Zowel voor bedrijven die al met Datatrics werken als bedrijven die willen starten met Datatrics.

Verkort je learning curve
Doordat wij al een aantal jaren met Datatrics werken kunnen wij je helpen om versneld de mogelijkheden van Datatrics te ontdekken en te benutten. Ondanks dat Datatrics is gebouwd voor marketeers heeft het wel een behoorlijke learning curve. Door ons in te zetten verkort je deze learning curve zodat je sneller resultaat zult zien.

Pakketten voor als je al Datatrics gebruikt:

DO IT YOURSELF
+ losse support

Gebruik je al Datatrics en kan je zo nu en dan wel wat hulp gebruiken? Dan kun je bij ons losse support aanvragen. Denk aan onderwerpen zoals het uitdenken van nieuwe ideeën voor hypotheses om je customer journey mee uit te breiden. Of het opbouwen van relevante segmenten (audiences) om te gebruiken in Datatrics. Maar ook als je meer wilt doen met 'embedded content' maar hier technisch niet uitkomt, kun je support bij ons aanvragen. Leg je vraag bij ons neer, ook al is het maar een uurtje werk om je te helpen.  

 
 

 

DO IT TOGETHER
+ maandelijkse support

Wil je voor een deel de werkzaamheden zelf blijven doen, maar kun je structureel hulp gebruiken om meer uit het Datatrics platform te halen? Dan is dit een ideaal pakket voor jou. We bekijken en analyseren je huidige strategie en behaalde resultaten. We denken met je mee om de customer journeys uit te breiden en aan de slag te gaan met bijvoorbeeld hybride campagnes. We analyseren en rapporteren maandelijkse de resultaten. Je bepaalt zelf hoe intensief je onze support nodig hebt en voor hoe lang. Bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden of langer. 

DONE FOR YOU
+ compleet management

Dit pakket is ideaal voor jou wanneer je alle werkzaamheden aan het Datatrics platform wilt uitbesteden. Wij ontzorgen je volledig en doen het gehele management van het platform. Doormiddel van wekelijkse updates houden we je op de hoogte van de werkzaamheden en de resultaten. Het merendeel van onze klanten kiest voor deze optie door gebrek aan kennis of tijd. We starten met 2 maanden, bepalen samen het doel, de strategie en de doelstellingen. Na die 2 maanden evalueren we de samenwerking en bespreken we de eventuele vervolgstappen.

Starten met Datatrics pakket:

Trial pakket - 3 maanden support (incl. implementatie)


Wil je starten met Datatrics maar kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is dit pakket ideaal voor jou. We ontzorgen je door de technische implementatie te doen. We bedenken samen met jou een personalisatie strategie en richten de customer journeys en campagnes voor je in. Daarnaast doen we het management van het platform voor je gedurende 3 maanden. Waarom 3 maanden? Omdat Datatrics wel wat tijd nodig heeft om data te verzamelen en de algoritmes aan het werk te zetten. Ook hebben we dan de tijd om de resultaten goed te monitoren en te optimaliseren. 


Goed om te weten
Alle pakketten zijn op basis van een 'Flat fee'. Een vast vooraf besproken bedrag. Dus geen verrassing achteraf op basis van nacalculatie. Ook al hebben we meer uren gemaakt. Ook goed om te weten. Wij werken niet met lange contracten (maandelijks opzegbaar). 

Neem contact met ons op

Maak je al gebruik van Datatrics en ben je benieuwd naar onze verschillende pakketten of losse support? Of wil je starten met Datatrics en ben je benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen?

 

Eén van onze experts neemt binnen een werkdag contact met je op.
We helpen je graag met al je vragen over onze pakketten en losse support.