Onze support pakketten

Wij bieden verschillende support pakketten aan om jou te helpen met het effectief inzetten van Datatrics en personalisatie toe te passen in je online communicatie. Zowel voor bedrijven die al met Datatrics werken als bedrijven die willen starten met het Datatrics customer data platform. 

Verkort je learning curve
Doordat wij al een aantal jaren met Datatrics werken en ons hier volledig op focussen, kunnen wij je helpen om versneld de mogelijkheden van Datatrics te ontdekken en te benutten. Ondanks dat Datatrics is gebouwd voor marketeers heeft het wel een behoorlijke learning curve. Door ons in te zetten verkort je deze learning curve zodat je sneller resultaat zult zien.

1. Do It Yourself

Als jij dit doet:

Analyse doelgroepen, categorieën en klanten
 Analyse online aankoopproces
 Personalisatie strategie opstellen
 Management Datatrics
 Analyse Datatrics
 Customer journeys uitbreiden

Dan doen wij dit:

Personalisatie advies 
 Advies over inzet van Datatrics + implementatie
 Hands-on ondersteuning bij het maken van embedded content
 Kansen spotten in je Datatrics account

Dit wil ik
2. Do It Together

Als jij dit doet:

 Ons up to date houden over campagnes
  Strategische ontwikkelingen met ons delen
  Aangeven op welke producten en categorieën de focus komt te liggen
  Zelf customer journeys uitbreiden
  Eenvoudige touchpoints aanmaken

Dan doen wij dit:

  Personalisatie strategie opstellen
  Implementatie Datatrics (of optimaliseren)
  Personalisatie cases opstellen, prioriteren en uitvoeren
  Uitdenken customer journeys
  Embedded content toevoegen
  Management Datatrics
  Maandelijkse rapportage

Dit wil ik
3. Done For You

Als jij dit doet:

  Ons up to date houden over campagnes
  Strategische ontwikkelingen met ons delen
  Aangeven op welke producten en categorieën de focus komt te liggen

Dan doen wij dit:

  Analyse doelgroepen, categorieën en klanten
  Analyse online aankoopproces
  Personalisatie strategie opstellen
  Uitdenken customer journeys
  Implementatie Datatrics (of optimaliseren)
  Personalisatie cases opstellen, prioriteren en uitvoeren
  Embedded content toevoegen 
  Management Datatrics 
  Wekelijkse analyse en optimalisatie
  Maandelijkse rapportage
  Kennisoverdracht

Dit wil ik

Embedded content support

Naast onze maandelijkse pakketten hebben we nu wat nieuws! Embedded content support in een afgebakend project. 

Heb je moeite met het toevoegen van embedded content in je Datatrics acount?

Je bent niet de enige. We zien dit vaker bij Datatrics gebruikers. De reden? Gebrek aan technische kennis of niet genoeg tijd om ermee aan de slag te gaan. Het toevoegen van de gewone slide-in touchpoints lukt wel. Maar het toevoegen van mooie geintegreerde (embedded) content, zoals de recommendation blokken, vind je lastig.  

Met onze embedded content support kunnen wij je hierbij helpen. Want het is zonde als je dit onderdeel van Datatrics niet inzet. Juist met mooie embedded content ga je het verschil maken. 

Lees meer

Starten met onze Datatrics CDP support

Trial pakket - 3 maanden support (incl. implementatie)
 
Je werkt al met Datatrics

Regelmatig kloppen bestaande Datatrics gebruikers bij ons aan, omdat ze meer uit het platform willen halen. Ze werken al een tijdje met Datatrics maar hebben te weinig tijd en/of kennis om de volle potentie van het platform te benutten. Heb jij dit ook?

Speciaal voor deze Datatrics gebruikers hebben we een trial-pakket van 3 maanden. Afhankelijk van jouw situatie en het niveau van de gewenste support kun je binnen dit trial-pakket uit 1 van de 3 bovenstaande pakketten kiezen. 

 
Je werkt nog niet met Datatrics

Wil je starten met Datatrics en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is dit trial-pakket ideaal voor jou. We ontzorgen je door de technische implementatie te doen. We bedenken samen met jou een personalisatie strategie en richten de customer journeys en campagnes voor je in.

Daarnaast doen we het management van het platform voor je gedurende 3 maanden. Waarom 3 maanden? Omdat Datatrics wel wat tijd nodig heeft om data te verzamelen en de algoritmes aan het werk te zetten. Ook hebben we dan de tijd om de resultaten goed te monitoren en te optimaliseren.

Tijdens deze 3 maanden nemen wij je mee in ons proces en dragen wij kennis aan jou en je team over zodat je zelf ook beter wordt in het werken met Datatrics. 

Marketing automation pakket

Haal meer resultaat uit je e-mail marketing met geautomatiseerde e-mails


Verstuur jij nog wekelijks één dezelfde nieuwsbrief naar je gehele mailbestand? Ja? Je bent niet de enige. We zien dit nog veelvuldig gebeuren bij veel merken. Maar er zijn ook concurrenten van jou die dit slimmer doen. Niet meer handmatig versturen maar geautomatiseerd doormiddel van e-mail marketing automation. De mails worden hierbij verstuurd op basis van vooraf bepaalde triggers binnen verschillende campagnes. Bijvoorbeeld een verlaten winkelwagen campagne, een welkomstcampagne of een win-back campagne. 

Kun je wel wat hulp gebruiken met het uitdenken van deze marketing automation campagnes en het inrichten ervan? Dan is dit pakket geschikt voor jou. Het maakt hierbij niet uit of je al met een CDP zoals Datatrics werkt. 

Personaliseren van e-mail campagnes
Wil je een extra stap maken in je e-mail marketing en je e-mail campagnes ook personaliseren op basis van data in Datatrics of Raptor? Dat kan. We werken hierbij voornamelijk met de bekende e-mail marketing tools zoals Spotler (zijn we Gold partner van), Canopy Deploy, Copernica en Klaviyo. Voornamelijk omdat deze tools een goede API koppeling hebben met CDP's. 

Geen lange contracten

Goed om te weten. Wij werken niet met lange contracten. Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dit doen we bewust want je wilt met ons samenwerken omdat je tevreden bent. Niet omdat je nog vastzit aan een lang contract.

Neem contact met ons op

Maak je al gebruik van Datatrics en ben je benieuwd naar onze verschillende pakketten of losse support? Of wil je starten met Datatrics en ben je benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen?

Eén van onze experts neemt binnen een werkdag contact met je op.
We helpen je graag met al je vragen over onze pakketten en losse support.