Spotler Connect 2021

Leuk dat je onze presentatie 'Haal nog meer uit Spotler samen met het Datatrics CDP' hebt bijgewoond tijdens Spotler Connect 2021.

We hopen dat we jou hebben geïnspireerd om ook met data in combinatie met e-mail marketing aan de slag te gaan. 

Hieronder vind je enkele downloads die je op weg kunnen helpen. 

Download hier de presentatie

Wil je onze presentatie als PDF ontvangen? Je kunt hem hieronder downloaden. 

👉🏻  Downloadlink: Presentatie DAYLEE - SpotlerConnect 2021 (PDF)

🥇 ACTIE
We geven 3x een Datatrics + Spotler sparringsessie weg

Speciaal voor alle SpotlerConnect deelnemers, die al met Datatrics en Spotler werken, geven we 3x een sparringsessie weg. Meld je aan en maak kans op 1 van de 3 sparringsessies.

Tijdens deze sessie van 2 uur gaan we samen sparren over hoe Datatrics en Spotler optimaal ingezet kan worden bij jou. 


We kijken naar jullie huidige strategie en implementatie en komen met concrete ideeën. Zo delen we bijvoorbeeld best practices en een stappenplan waar je mee aan de slag kunt na afloop van de sessie. 

Wil je hier kans op maken? Vul het formulier in 👉🏻 

Ontdek meer over de mogelijkheden van het Datatrics CDP

We hebben diverse E-papers en handleidingen geschreven over de inzet van het Datatrics CDP. Hieronder vind je 2 van deze downloads, zoals:

E-paper - Datatrics audiences
Tijdens de presentatie is hier uitgebreid over gesproken. In deze E-paper tref je een cheat-sheet aan met daarop de 65 manieren om audiences op te bouwen in Datatrics. 

Handleiding - Haal meer uit Google Ads met Datatrics
Naast e-mail zal Google ongetwijfeld een belangrijk kanaal voor je zijn om traffic te genereren. In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit hoe je het Datatrics CDP in combinatie met Google Ads in kunt zetten. 

 

 

Veelgebruikte Datatrics audiences

In deze e-paper vertellen we je meer over hoe je van onbekende bezoekers bekende bezoekers maakt, 8 veelgebruikte audiences voor bezoekers, 7 klant audiences volgens een retentiegrid en we hebben de handige cheat sheet met alle 65 manieren om in Datatrics te segmenteren toegevoegd.

Download e-paper

Haal meer uit Google Ads met Datatrics

Leer hoe jij Datatrics in combinatie met Google Ads in kunt zetten!

In deze handleiding bespreken we hoe je meer uit Google Ads kan halen in combinatie met Datatrics. 

Je bent als online marketeer constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en tips om zoveel mogelijk rendement te behalen uit jouw Google campagnes. Door het inzetten van Datarics kun je jouw Google campagnes verrijken met data uit Datatrics. Hierdoor communiceer je nog persoonlijker en relevanter met je bezoekers en klanten via Google. 

Download de handleiding