Spotler Connect 2021

DAYLEE is Spotler certified partner. Als partner van Spotler mochten we in maart 2021 een presentatie geven tijdens Spotler Connect 2021 over het onderwerp 'personalisatie in e-mail marketing'. Als partner van Spotler en Datatrics ging onze presentatie over de combinatie van het inzetten van Spotler met het Datatrics CDP.

Onze presentatie met als onderwerp > 'Haal nog meer uit Spotler samen met het Datatrics CDP' kun je hieronder downloaden. 

We hopen dat we jou hiermee inspireren om ook met data in combinatie met e-mail marketing aan de slag te gaan. 

Heb je vragen over het inzetten van Spotler in combinatie met een CDP (zoals Datatrics). Laat het ons weten. Als Spotler partner helpen wij je graag. 

 

Download hier de presentatie

Wil je onze presentatie als PDF ontvangen? Je kunt hem hieronder downloaden. 

👉🏻  Downloadlink: Presentatie DAYLEE - SpotlerConnect 2021 (PDF)

Ontdek meer over de mogelijkheden van het Datatrics CDP

We hebben diverse E-papers en handleidingen geschreven over de inzet van het Datatrics CDP. Hieronder vind je 2 van deze downloads, zoals:

E-paper - Datatrics audiences
Tijdens de presentatie is hier uitgebreid over gesproken. In deze E-paper tref je een cheat-sheet aan met daarop de 65 manieren om audiences op te bouwen in Datatrics. 

Handleiding - Haal meer uit Google Ads met Datatrics
Naast e-mail zal Google ongetwijfeld een belangrijk kanaal voor je zijn om traffic te genereren. In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit hoe je het Datatrics CDP in combinatie met Google Ads in kunt zetten. 

 

 

Veelgebruikte Datatrics audiences

In deze e-paper vertellen we je meer over hoe je van onbekende bezoekers bekende bezoekers maakt, 8 veelgebruikte audiences voor bezoekers, 7 klant audiences volgens een retentiegrid en we hebben de handige cheat sheet met alle 65 manieren om in Datatrics te segmenteren toegevoegd.

Download e-paper

Haal meer uit Google Ads met Datatrics

Leer hoe jij Datatrics in combinatie met Google Ads in kunt zetten!

In deze handleiding bespreken we hoe je meer uit Google Ads kan halen in combinatie met Datatrics. 

Je bent als online marketeer constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en tips om zoveel mogelijk rendement te behalen uit jouw Google campagnes. Door het inzetten van Datarics kun je jouw Google campagnes verrijken met data uit Datatrics. Hierdoor communiceer je nog persoonlijker en relevanter met je bezoekers en klanten via Google. 

Download de handleiding

Schrijf je nu in!