menu

Haal meer uit Google Ads met Datatrics

Leer hoe jij het Datatrics CDP in combinatie met Google Ads in kunt zetten!

In deze handleiding bespreken we hoe je meer uit Google Ads kan halen in combinatie met het Datatrics CDP. 

Je bent als online marketeer constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en tips om zoveel mogelijk rendement te behalen uit jouw Google campagnes. Door het inzetten van Datarics kun je jouw Google campagnes verrijken met data uit Datatrics. Hierdoor communiceer je nog persoonlijker en relevanter met je bezoekers en klanten via Google. 

Ontdek hoe je de krachten van Google Ads en Datatrics kunt bundelen. 

Die handleiding wil ik

Download hier de handleiding

 

Over de handleiding

Deze handleiding van 20 pagina's is bedoeld voor bedrijven die al gebruik maken van Google Ads en Datatrics. Dit doen ze zelf met hun eigen marketingafdeling of ze werken samen met een online marketingbureau. In deze handleiding vertellen we je precies hoe je Google Ads en Datatrics niet langer naast elkaar, maar met elkaar kunt laten samenwerken.

Waarom deze handleiding?
Wat we vooral in de markt zien en wat we meekrijgen in onze eigen (sales)gesprekken, is dat bedrijven moeite hebben met het gebruik van Datatrics in combinatie met advertising. Het personaliseren van de website/webshop en e-mail lukt wel, maar over hoe je Datatrics in kunt zetten binnen advertising krijgen we veel vragen. Daarom hebben we deze handleiding geschreven.

We vertellen je graag hoe je Datatrics optimaal inzet om meer uit jouw Google Ads campagnes te halen. Door de data uit Datatrics succesvol in te zetten in Google Ads, kun je de volgende resultaten behalen:

Een hogere doorklikratio (CTR) op je advertenties;
 Betere posities van je getoonde advertenties;
 Een hoger conversiepercentage op je website;
 Lagere kosten per conversie (CPA);
 Een hogere ROAS (Return On Ad Spend).

En wie wil dat nu niet? We geven je tips, voorbeelden, inspiratie én concrete handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.

Wij zetten Datatrics o.a. in bij:

Laat je Datatrics account gratis door ons beoordelen

Je werkt al een tijdje met Datatrics en bent tevreden met de resultaten die je ermee behaald. Toch twijfel je regelmatig over de inrichting van je account. Zijn de bedachte customer journeys wel logisch opgebouwd? Heb je de instellingen van de touchpoints wel goed gezet? En worden de klantprofielen wel goed opgebouwd zodat je deze kunt gebruiken in je personalisatie? 

Wil je antwoord op dit soort vragen? Vraag dan een gratis scan aan van je Datatrics account. Wij gaan op verschillende onderdelen je account beoordelen. 

Lees meer over de gratis scan