13 mei 2021

NEW - Wij zetten ook onze personalisatie kennis in bij Estivant vakanties

Sinds maart mogen we onze personalisatie kennis ook inzetten bij Estivant vakanties

Deze marktleider in eenouder vakanties en singlereizen helpen we om de volle potentie van het Datatrics CDP te benutten.  

We zijn begonnen met de quick wins in verschillende campagnes en customer journeys zodat we direct stappen kunnen maken. De aankomende maanden zijn namelijk zeer belangrijk voor Estivant om voldoende boekingen binnen te krijgen. Op deze manier dragen wij bij aan het behalen van de doelstellingen zoals het verhogen van het conversiepercentage. 

Welcome on board...team Estivant Vakanties, op deze personalisatie reis!

Personalisatie tips & tricks ontvangen?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online klantervaring door middel van personalisatie met Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Zoals bijvoorbeeld inzichten, tips & tricks, best practices en gratis downloads. Allemaal op het gebied van personalisatieconversie optimalisatie en slim je data inzetten. Gemiddeld sturen we 1x p/maand een mail.