22 november 2019

Vacature: E-commerce / online marketeer

(update: deze vacature is inmiddels ingevuld)

We zijn op zoek naar een E-commerce / online marketeer die ons groeiende aantal E-commerce klanten (webshops, leisure- en travel) gaat helpen met het succesvol personaliseren en optimaliseren van hun online kanalen. 

Wil jij hun sparringpartner worden en ze helpen met het uitdenken van persoonlijke customer journeys om zo de conversie te verhogen? 

Bekijk snel de vacature

Personalisatie tips & tricks ontvangen?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online klantervaring door middel van personalisatie met Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Zoals bijvoorbeeld inzichten, tips & tricks, best practices en gratis downloads. Allemaal op het gebied van personalisatieconversie optimalisatie en slim je data inzetten. Gemiddeld sturen we 1x p/maand een mail.