22 november 2019

Vacature: E-commerce / online marketeer

(update: deze vacature is inmiddels ingevuld)

We zijn op zoek naar een E-commerce / online marketeer die ons groeiende aantal E-commerce klanten (webshops, leisure- en travel) gaat helpen met het succesvol personaliseren en optimaliseren van hun online kanalen. 

Wil jij hun sparringpartner worden en ze helpen met het uitdenken van persoonlijke customer journeys om zo de conversie te verhogen? 

Bekijk snel de vacature

Tips, tricks en nieuws

Wij zijn dagelijks bezig met online personalisatie en conversie optimalisatie met behulp van Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Ongeveer 4x per jaar delen we inzichten, tips, tricks, functionaliteiten en nieuws met je op het gebied van personalisatie, customer journeys, conversie optimalisatie en data management. Benieuwd? Laat hieronder je gegeven achter.