16 oktober 2019

Hey HBO'er, ben je op zoek naar een online marketing stage?

Vanaf februari 2020 hebben wij weer ruimte om 2 stagiaires te begeleiden. We zijn op zoek naar een stagiair(e) online marketing en een stagiair(e) communicatie. Wil je meer leren op het gebied van persoonlijke en relevante communicatie, online personalisatie, data management en conversie optimalisatie?

Bekijk dan snel de vacatures

Personalisatie tips & tricks ontvangen?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online klantervaring door middel van personalisatie met Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Zoals bijvoorbeeld inzichten, tips & tricks, best practices en gratis downloads. Allemaal op het gebied van personalisatieconversie optimalisatie en slim je data inzetten. Gemiddeld sturen we 1x p/maand een mail.