16 oktober 2019

Hey HBO'er, ben je op zoek naar een online marketing stage?

Vanaf februari 2020 hebben wij weer ruimte om 2 stagiaires te begeleiden. We zijn op zoek naar een stagiair(e) online marketing en een stagiair(e) communicatie. Wil je meer leren op het gebied van persoonlijke en relevante communicatie, online personalisatie, data management en conversie optimalisatie?

Bekijk dan snel de vacatures

Tips, tricks en nieuws

Wij zijn dagelijks bezig met online personalisatie en conversie optimalisatie met behulp van Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Ongeveer 4x per jaar delen we inzichten, tips, tricks, functionaliteiten en nieuws met je op het gebied van personalisatie, customer journeys, conversie optimalisatie en data management. Benieuwd? Laat hieronder je gegeven achter.