4 juni 2019

Let the sun shine - nieuwe klant Solar Power Supply

We hebben de maand mei afgesloten met een nieuwe Datatrics klant, Solar Power Supply. Solar Power Supply is een online speciaalzaak op het gebied van (zonne-)energievoorzieningen voor diverse outdoor- en off-grid situaties.

In geen enkele webshop komen zoveel topmerken van (zonne-) energievoorzieningen samen, als bij Solar Power Supply. De toepassingen van de producten die ze verkopen kunnen heel verschillend zijn. Van het outdoor opladen van een smartphone of laptop tot aan een energievoorziening in een camper, tent, boot of noodvoorziening thuis. Solar Power Supply is actief in meerdere landen binnen Europa zoals Nederland, Duitsland, België en Engeland. 
 
Datatrics support
Solar Power Supply is in mei gestart met Datatrics en heeft DAYLEE gevraagd om het management van Datatrics op zich te nemen gedurende, in ieder geval, de drukke zomermaanden. Deze support vanuit DAYLEE stelt Solar Power Supply in staat om versneld de mogelijkheden van Datatrics te benutten tijdens de belangrijke zomermaanden. DAYLEE gaat hierbij de customer journeys en campagnes niet alleen uitbreiden maar ook uitrollen in meerdere landen. Zo wordt de webshop gepersonaliseerd door middel van embedded content en passende touchpoints om relevanter te kunnen communiceren met als doel de conversie te verhogen. DAYLEE gaat Solar Power Supply helpen met het implementeren, analyseren en onderhouden van Datatrics.