Klanten beoordelen ons met een 8,55 /10
menu
24 april 2020

Audience cheat sheet: handig voor alle Datatrics gebruikers

Ontdek de 65 manieren om een audience op te bouwen in Datatrics.

Door de manieren te combineren kun je zelfs op ontelbare manieren segmenteren.

Omdat alle manieren in Datatrics niet allemaal in 1 overzicht te zien zijn hebben we ze alle 65 in een overzichtelijke cheat sheet gezet. Handig om te gebruiken wanneer je gaat nadenken over het opbouwen van een nieuwe audience. 

Deze cheat sheet is ook interessant voor iedereen die niet met Datatrics werkt, maar toch benieuwd is wat voor audiences je op kunt bouwen met een Customer Data Platform, zoals Datatrics. Deze audiences kun je gebruiken voor het personaliseren van je website, e-mail en online ads. 

Download de cheat sheet hier. Wil je nog meer halen uit de Audiences binnen Datatrics? Download dan onze e-paper: Veelgebruikte Audiences in Datatrics