Onze losse support pakketten

Wij bieden verschillende losse support pakketten aan. Wil je geholpen worden met een klein onderdeel van het Datatrics of Squeezely CDP dan is losse support interessant voor jou. Door onze jarenlange ervaring kennen we Datatrics & Squeezely goed en daarom kunnen we je met al je vraagstukken met betrekking tot deze CDP's helpen.

Heb je geen tijd of ontbreekt het je aan de juiste technische kennis? Of heb je hulp nodig bij een bepaald onderdeel?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hoe wij je met losse support kunnen helpen. Zit je probleem of vraag er niet tussen laat het ons dan weten. 

Datatrics migratie support

In oktober 2023 is Datatrics overgenomen door de Spotler Group. Door deze overname gaat het Datatrics CDP migreren naar Spotler Activate (Squeezely). 

Heb je zelf niet genoeg kennis of tijd om deze migratie te doen?
Dan is dit Datatrics > Spotler Activate migratiepakket ideaal voor jou. 

De afgelopen maanden hebben we al meer dan 10+ klanten gemigreerd van Datatrics naar Spotler Activate. 
We weten hierdoor precies wat er komt kijken bij deze migratie en waar je op moet letten. 

Meer weten over de migratie? Vul het contactformulier in. 

Dit wil ik
  • Pakket 1
  • Technische support

1. Embedded content support

Heb je moeite met het toevoegen van embedded content aan je website of e-mails? Je bent niet de enige. We zien dit vaker bij Datatrics & Squeezely gebruikers. De reden? Gebrek aan technische kennis of niet genoeg tijd om ermee aan de slag te gaan. 

 

Met onze embedded content support kunnen wij je hierbij helpen. Want het is zonde als je dit onderdeel van Datatrics of Squeezely niet inzet. Juist met mooie embedded content ga je het verschil maken. 

 

Lees meer
  • Pakket 2
  • Uitgebreide implementatie support

2. Implementatie & integratie support

Tijdens onze gratis scans van Squeezely accounts zien we regelmatig dat de implementatie niet goed staat. Vaak is er sinds de start met het CDP iets aan de site of een integratie veranderd. Dit zorgt voor problemen qua data die niet goed doorkomt. Dat is zonde. En daarom lossen we dit graag voor je op. We maken eerst een uitgebreide audit van je account. Hier maken we een auditdocument van en we schatten de kosten in om het voor je op te lossen. Ook als je start met Squeezely (Spotler Activate) dan is dit een handig pakket voor jou om een vliegende start te maken. 

Lees meer
Deze merken helpen we met personaliseren

Ervaringen van onze klanten

Neem contact met ons op

Maak je al gebruik van Datatrics of Squeezely en ben je benieuwd naar onze verschillende pakketten of losse support? Of wil je starten met Datatrics of Squeezely en ben je benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen?

Eén van onze experts neemt binnen een werkdag contact met je op.
We helpen je graag met al je vragen over onze pakketten en losse support.