16 maart 2022

DAYLEE eerste certified Raptor partner van Nederland

Een persoonlijke en relevante online klantervaring zorgt voor meer conversies. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw klant zich persoonlijk aangesproken voelt? En hoe zorg je voor relevante informatie? DAYLEE helpt jou hierbij

Werken met een CDP

Een customer data platform (CDP) verzamelt data uit al je databronnen. Denk aan je website, advertentiekanalen en je CRM. Met een CDP zet je deze data om in volwaardige klantprofielen. Ideaal om je online communicatie mee in te richten. Sinds 2016 zijn we partner Van het Datatrics CDP en sinds 2020 zijn we Datatrics gold partner. Met een team van Datatrics specialisten bieden wij alle klanten van Datatrics speciale Datatrics support aan. Hier voegen we vanaf nu support voor een tweede CDP aan toe, namelijk het Deense Raptor CDP. 

 

Premium personalisatie platform Raptor

De eerste jaren hebben we ons bewust gefocust op Datatrics support. Om onze personalisatie kennis verder uit te breiden zijn we op zoek gegaan naar een tweede CDP partnership. We hebben verschillende CDP's uit binnen- en buitenland beoordeeld. Na een selectie hebben we gekozen voor een samenwerking met het Deense personalisatie platform Raptor services. Een marktleidend Personalisatie en Customer Data Platform. Wereldwijd bedienen ze meer dan 300 ondernemingen. Om de volle potentie uit raptor te halen, bieden we klanten ook hier support voor aan.

 
Eerste certified Raptor partner van Nederland

Raptor heeft een imposant track record in Denemarken. Met hun nieuwe kantoor in Nederland laat Raptor zien dat ze vertrouwen hebben in de Nederlandse markt. De afgelopen maanden hebben we verschillende trainingen gevolgd en zijn we de eerste certified Raptor partner van Nederland. Gezamelijk gaan we Nederlandse e-commerce- en retail bedrijven kennis laten maken met dit premium personalisatie platform. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het Raptor platform? Bekijk hier de Raptor partner pagina

De Personalisatie Nieuwsbrief