Datatrix?

Waarschijnlijk ben je op zoek naar Datatrics. 
No worries, je bent niet de eerst die het verkeerd spelt en daarom hebben we deze pagina voor je gemaakt. 


Je bent nu op de website van DAYLEE terecht gekomen.
Wij zijn een Datatrics partner en zetten Datatrics actief in voor onze klanten. Benieuwd hoe we dit doen? Kijk dan op onze Datatrics partner pagina

Wil je toch liever naar de Datatrics website kik dan op de onderstaande Datatrics button. 

Datatrics website

Over Datatrics (Datatrix)

Datatrics (regelmatig geschreven als Datatrix) is een customer data platform die meerdere bestaande databronnen en externe databronnen aan elkaar koppelt, om zo 360 graden klantprofielen te creëren. Deze profielen worden aangevuld met het gedrag dat zij vertonen. Met dit profiel kan er gepersonaliseerde content worden geserveerd aan de bezoeker. Dit zorgt in veel gevallen voor een verhoogt conversiepercentage. 

Datatrics (Datatrix) kan niet alleen voor het personaliseren van websites en webshops worden ingezet, maar ook voor het personaliseren van e-mails en online advertenties. In het Datatrics dashboard worden duidelijke inzichten gegeven over de conversieverhoging, gemiddeld besteed bedrag, doelgroepverrijking  en nog veel meer. Laat Datatrics je bereik, conversie, klantenloyaliteit en betrokkenheid vergroten. 


Over DAYLEE

Wij krijgen regelmatig de vraag van e-commerce en marketing managers hoe ze de conversie van hun website/webshop kunnen verhogen. Traffic generen lukt wel, maar om deze te laten converteren blijft lastig. Dagelijks helpen we bij DAYLEE deze e-commerce en marketing managers met hun vraag. 

Conversie optimalisatie doen we door online personalisatie toe te passen op de website / webshop door de bezoekers en klanten een relevantere en persoonlijkere ervaring te geven. Vooral relevantie is hierbij erg van belang. Om dit te realiseren maken wij gebruik van Datatrics (Datatrix). Wij hebben hiervan onze specialisatie gemaakt vanwege de goede resultaten die we behalen voor onze klanten. DAYLEE is dan ook officieel partner van Datatrics en we focussen ons hier 100% op. 

Inmiddels hebben we Datatrics geïmplementeerd voor verschillende websites en webshops zoals: Diergaarde Blijdorp, Strong Viking, Phonegigant, Watchdiscounter en Solar Power Supply. We ondersteunen hen met het dagelijkse management van de Datatrics tool. Hierbij komen dingen kijken zoals: het bedenken, inrichten en het management van customer journeys en campagnes.