23 april 2021

DAYLEE nu ook Clang / Canopy Deploy gecertificeerd

Jurre onze online personalisatie marketeer heeft een intensieve online training van twee dagen gevolgd bij Clang / Canopy Deploy.

In deze 2 dagen heeft Jurre alles geleerd over hoe hij Clang / Canopy Deploy succesvol in kan zetten voor de klanten van DAYLEE. Dit betekent dat we klanten kunnen helpen om over te stappen naar Clang als ze meer omzet en klantloyaliteit uit hun e-mail marketing/automation willen halen. Ook kunnen we nu klanten die reeds gebruik maken van Clang / Canopy Deploy ondersteunen met hun e-mail marketing/automation activiteiten. 

We merken dat steeds meer klanten op zoek zijn naar hoe ze met Datatrics meer uit hun e-mailtool kunnen halen.

Clang / Canopy Deploy koppeling met Datatrics
Eén van de redenen waarom we Clang / Canopy Deploy gecertificeerd zijn geworden is de uitgebreide koppeling met Datatrics. Hierdoor kunnen we voor onze klanten, die werken met Clang als e-mail/automation tool nog meer halen uit zowel Clang als Datatrics. Zo kunnen we ze bijvoorbeeld helpen bij het inrichten van triggered e-mail campagnes en dynamische content toevoegen aan e-mails op basis van website gedrag of het 360 graden profiel vanuit Datatrics. Hierbij kan rekening worden gehouden met het klanttype of de koopfase binnen de customer journey waar een klant in zit. 

Over Clang / Canopy Deploy
Clang is marktleider in Nederland en is het meest complete omnichannel marketingplatform voor e‑mailmarketing en marketing automation. Clang software wordt gebruikt om klanten te bereiken, meer inzicht te krijgen in klantgedrag en voor maximale conversie en hogere klantloyaliteit.