23 maart 2019

Data driven aan de slag voor Strong Viking

Goed nieuws. We hebben een nieuwe klant... Strong Viking. Strong Viking is de obstacle run specialist van Nederland. Daarnaast organiseren ze ook obstacle run events in Belgiƫ en Duitsland. Door de verschillende landen, de verschillende soorten events met verschillende afstanden, heeft Strong Viking te maken met veel data.

DAYLEE gaat Strong Viking helpen om meer uit hun data te halen door de verschillende databronnen te koppelen met Datatrics. Hierdoor kunnen ze straks relevanter communiceren met de verschillende type doelgroepen door de website en e-mails te personaliseren. Een ervaren runner die al vaker een Strong Viking run heeft gedaan heeft namelijk behoefte aan andere content dan een bezoeker die mee doet aan een Family Run.

DAYLEE helpt met de strategie, de implementatie en het management van Datatrics met als doel om online relevanter en persoonlijker met de bezoekers en klanten te kunnen communiceren. Daarnaast helpen wij met het verkrijgen van inzichten uit de data. Later zullen we in een case meer over onze werkzaamheden toe gaan lichten. 

De Personalisatie Nieuwsbrief