Seminar: Online personalisatie

Datum: Dinsdag 31 mei 2022
Tijd: 16.00 uur - 17.00 uur 
Locatie: Fred. Roeskestraat 115 1076 EE Amsterdam (kantoor Novicell)

 

Een van de grootste uitdagingen waar elke marketeer de aankomende tijd mee te maken gaat krijgen is het verzamelen en verwerken van de juiste (klant)data. Correcte data is essentieel om de ultieme klantbeleving te creëren wat weer resulteert in meer conversies voor uw organisatie.

 

Door nieuwe privacywetgeving en het verdwijnen van 3rd party cookies wordt data verzamelen steeds lastiger voor marketeers. De oplossing is een Customer Data Platform (CDP). Dit is een datasysteem waarin alle datastromen samen worden gevoegd tot een grote klantdatabase, volledig in lijn met de privacywetgeving.

 

In het aankomende seminar vertellen Niels van Vliet van Novicell en Reinold Willemsma van Daylee over het CDP van Raptor. Zowel Novicell als Daylee zijn premium partner van Raptor en niet zonder reden. Door de vele personalisatie mogelijkheden en overzichtelijke datastromen is het de datadroom voor elke marketeer.

 

Op dinsdag 31 mei hosten wij in samenwerking met Novicell een seminar om met u alle in- en outs te delen over CDP’s. Zien we u in Amsterdam? U wilt immers toch ook keuzes maken gebaseerd op betrouwbare data. Afsluitend is er nog een borrel en kunt u met al uw vragen terecht.

 

 

Seminar DAYLEE x Novicell

De Personalisatie Nieuwsbrief