Over ons*

Over ons

Leer DAYLEE kennen. Wat we voor jou kunnen betekenen. Voor wie we al werken, of beter gezegd mee samenwerken om tot mooie resultaten te komen. 

Leer ons kennen

DAYLEE?.....

We zijn een digital marketing bureau met een focus op data en growth marketing.

Waarschijnlijk heb je nog niet (zo vaak) van ons gehoord. Dat kan best kloppen, want ondanks dat we al een paar jaar bestaan zijn we niet zo actief bezig met onszelf te promoten. Nee, ook niet online. Dit komt vooral doordat we druk zijn met het behalen van goede resultaten voor onze klanten. Hier halen we het meeste plezier uit.

Waar we in geloven  

Een groot creatief idee, bedacht en uitgerold met een groot deel van je budget, verspreid over 2 campagnes per jaar waarbij bereik belangrijk is en tussentijds bijsturen lastig is. Nee, daar geloven we niet in. Waar we wel in geloven? In het verspreid over het jaar aanwezig zijn bij de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Onder andere door te werken met customer journeys en door structureel data te analyseren. Wij noemen dit relevante digitale marketing. 

 

Hoe we helpen 

We onderzoeken, implementeren, testen, analyseren en adviseren. Dit doen we met name met betrekking tot digital marketing campagnes. We werken hierbij met een growth marketing framework. Dit betekent dat we ons niet alleen richten op het aantrekken en converteren van nieuwe klanten maar ook op bestaande klanten. Door ze terug te laten keren en ervoor te zorgen dat ze jouw bedrijf gaan aanbevelen. We testen hierbij continu nieuwe ideeën om tot betere resultaten te komen. Hiervoor maken we onder andere gebruik van een data management platform.

Eén ding is zeker. Je kunt erop rekenen dat we doen wat we beloven. 


Services

Wat we dagelijks doen.

Dit is wat we doen en ook voor jou kunnen doen. Met alle plezier. 

_ Growth marketing

We gaan graag een stapje verder dan gewone online marketing. Meer aanbieden dan bijvoorbeeld zoekmachine adverteren of helpen om hoog te scoren in Google. Waarschijnlijk heb je de term growth hacking of growth marketing al eens voorbij horen komen. Wij passen dit graag toe. Niet omdat het hip is maar omdat we erin geloven en resultaat zien bij de klanten waarvoor we het al toepassen. 

Eerlijk is eerlijk, we zijn geen die-hard growth hackers. Eerder digital marketeers met een growth marketing mindset. Wat die mindset is? Het is een mindset die gelooft dat je sneller resultaat ziet door continu nieuwe ideeen in de vorm van kleine experimenten te testen, te analyseren en bij succes op te schalen. Dit doen we binnen de gehele funnel. Van het bereiken van potentiële klanten tot het verhogen van de klanten die terug komen.

We kijken constant welk deel van de funnel we kunnen verbeteren om tot betere resultaten te komen. De digitale marketing campagnes die we doen voor onze klanten zijn hier een onderdeel van. Maar ook conversie optimalisatie, data analyse, marketing automation, enz. 

_ Data management 

Een belangrijk onderdeel van Growth marketing is data en het analyseren ervan. Het leert ons of een digital marketing campagne een succes is of op welke punten we de campagne kunnen optimaliseren. Het leert ons welke kleine experimenten een succes zijn en of ze opgeschaald kunnen worden. Maar het leert ons vooral meer over jouw doelgroep en klant.

Door data gedreven aan de slag te gaan en door met een data management platform te werken koppelen we verschillende interne- en externe databronnen aan elkaar.  Dit zorgt voor een 360 graden profiel en hierdoor zijn we in staat om relevanter te communiceren doormiddel van dynamische content op jouw website, in de e-mail nieuwsbrief of digitale marketing campagne.  

Klanten

Waar we dagelijks voor naar kantoor komen.

Vanuit onze passie om merken en bedrijven te laten groeien online is DAYLEE in 2012 opgericht. De afgelopen jaren hebben we voor uiteenlopende klanten gewerkt. Hierdoor zijn we erachter gekomen dat we het beste tot ons recht komen als we nauw samen werken met onze klanten. Online moet hierbij een belangrijk onderdeel zijn van het business model en binnen de marketingafdeling. Iedere klant is echter weer anders en heeft andere doelstellingen.

Met onze maatwerk oplossingen kunnen we zelfstandig jouw online marketing uit handen nemen of vullen we jouw marketingafdeling aan en komen zo samen tot de beste resultaten. 

Wij werken o.a. voor:

0001.jpg
0001 (2).jpg
0001 (6).jpg
0001 (8).jpg
0001 (5).jpg
0001 (3).jpg
0001 (4).jpg

Made in California

Waar we dagelijks met veel plezier werken.

Sinds 2016 is DAYLEE gevestigd in 'California creatieve industrie' in Harderwijk. Een creatieve industriële omgeving in een oude fabriek waar vroeger California soep was gevestigd. Na een grondige verbouwing is het een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw geworden. We laten je graag kennis maken met deze creatieve omgeving. 


Deel dit: