Wie we zijn en wat we doen

Leer DAYLEE kennen

DAYLEE helpt bedrijven hun conversie te verhogen door online relevanter te communiceren. Dit doen we door data slim in te zetten door het koppelen van verschillende databronnen. Hierdoor kunnen we beter segmenteren en de klant persoonlijker aanspreken. Onder andere door personalisatie toe te passen in customer journeys en campagnes. 

Leer DAYLEE kennen

Data Management Plaform

Datatrics

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het slim toepassen van data. Het koppelen van databronnen, het toepassen van data en het analyseren van data. Het leert ons of een website, webshop of een digital marketing campagne een succes is. Het leert ons welke testen en experimenten een succes zijn en of ze opgeschaald kunnen worden. Maar het leert ons vooral meer over jouw doelgroep en klant.

Door data gedreven aan de slag te gaan en door met een data management platform (Datatrics) te werken koppelen we verschillende interne- en externe databronnen aan elkaar. Dit zorgt voor een 360 graden profiel en hierdoor zijn we in staat om relevanter te communiceren doormiddel van dynamische content op jouw website, in de e-mail nieuwsbrief of digitale marketing campagne. Dit zorgt in veel gevallen voor een mooie conversiestijging. 

Klanten

Waar we dagelijks voor naar kantoor komen.

Vanuit onze passie om merken en bedrijven te laten groeien online is DAYLEE in 2012 opgericht. De afgelopen jaren hebben we voor uiteenlopende klanten gewerkt. Hierdoor zijn we erachter gekomen dat we het beste tot ons recht komen als we nauw samen werken met onze klanten. Online moet hierbij een belangrijk onderdeel zijn van het business model en binnen de marketingafdeling. 

Wij werken o.a. voor:

0001.jpg
0001 (2).jpg
0001 (6).jpg
0001 (8).jpg
0001 (5).jpg
0001 (3).jpg
0001 (4).jpg

Made in California

Waar we dagelijks met veel plezier werken.

Sinds 2016 is DAYLEE gevestigd in 'California creatieve industrie' in Harderwijk. Een creatieve industriële omgeving in een oude fabriek waar vroeger California soep was gevestigd. Na een grondige verbouwing is het een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw geworden. We laten je graag kennis maken met deze creatieve omgeving.