30 september 2021

Seminar: Haal meer uit je data met het Datatrics CDP

Op donderdag 30 september organiseerden wij in samenwerking met Datatrics het seminar: Haal meer uit je data met het Datatrics CDP.

Fijn om eindelijk weer eens fysiek te kunnen sparren met Datatrics gebruikers. 

Tijdens dit gratis seminar deelde we onze kennis op het gebied van personalisatie, bespraken we praktische use-cases en best-practice en vertelden we hoe je een blackbox gevoel voorkomt door samen te werken met de Datatrics algoritmes. 

Na onze presentatie had iedereen genoeg inspiratie om aan de slag te gaan tijdens de interactieve workshop: hoe formuleer je goede use-cases. Iedereen ging direct enthousiast aan de slag om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. 

Wij kijken terug op een geslaagd seminar waarbij iedereen met een hoofd vol inspiratie terug naar huis/kantoor ging. 

Personalisatie tips & tricks ontvangen?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online klantervaring door middel van personalisatie met Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Zoals bijvoorbeeld inzichten, tips & tricks, best practices en gratis downloads. Allemaal op het gebied van personalisatieconversie optimalisatie en slim je data inzetten. Gemiddeld sturen we 1x p/maand een mail.