DAYLEE nu ook Clang gecertificeerd

16 maart 2019 15:12

Joris, onze e-mail marketing specialist, heeft in maart twee dagen lang een Clang training gevolgd bij E-village in Zeist.

In deze 2 dagen heeft Joris alles geleerd over hoe hij Clang succesvol in kan zetten voor de klanten van DAYLEE. Dit betekent dat we klanten kunnen helpen om over te stappen naar Clang als ze meer omzet en klantloyaliteit uit hun e-mail marketing/automation willen halen. Ook kunnen we nu klanten die reeds gebruik maken van Clang ondersteunen met hun e-mail marketing/automation activiteiten. 

Clang koppeling met Datatrics

Eén van de redenen waarom we Clang gecertificeerd zijn geworden is de uitgebreide koppeling van Clang met Datatrics. Hierdoor kunnen we voor onze klanten, die werken met Clang als e-mail/automation tool nog meer halen uit zowel Clang als Datatrics. Zo kunnen we ze bijvoorbeeld helpen bij het inrichten van triggered e-mail campagnes en dynamische content toevoegen aan e-mails op basis van website gedrag of het 360 graden profiel vanuit Datatrics. Hierbij kan rekening worden gehouden met het klanttype of de koopfase binnen de customer journey waar een klant in zit. 

Over Clang

Clang is marktleider in Nederland en is het meest complete omnichannel marketingplatform voor e‑mailmarketing en marketing automation. Clang software wordt gebruikt om klanten te bereiken, meer inzicht te krijgen in klantgedrag en voor maximale conversie en hogere klantloyaliteit. 

Tips, tricks en nieuws

Wij zijn dagelijks bezig met online personalisatie en conversie optimalisatie met behulp van Datatrics. De kennis die we hierbij opdoen delen we graag met je. Ongeveer 4x per jaar delen we inzichten, tips, tricks, functionaliteiten en nieuws met je op het gebied van personalisatie, customer journeys, conversie optimalisatie en data management. Benieuwd? Laat hieronder je gegeven achter.