Gratis 1-op-1 sessie: haal meer uit Datatrics 🎯

Werk je al met Datatrics maar heb je het gevoel dat je de tool nog niet optimaal inzet? Of wil je met Datatrics aan de slag maar mis je de kennis en capaciteit?

Regelmatig horen we van E-commerce- en marketing managers dat ze al een tijdje werken met Datatrics maar het gevoel hebben niet alle mogelijkheden goed te benutten. Vaak met een goede reden. Geen tijd om goed in de tool te verdiepen. Niet genoeg kennis in het team om er meer uit te kunnen halen, enz. Ook marketing managers die er graag mee aan de slag willen twijfelen om ermee aan de slag te gaan. Vaak om dezelfde redenen. 

 

Voor beide hebben we een 'gratis 1-op-1 sessie: haal meer uit Datatrics' bedacht.


Wat je kunt verwachten:

persoonlijk gesprek met een Datatrics specialist
je krijgt inzicht in hoe wij Datatrics inzetten bij onze klanten 
we bespreken je huidige situatie (doelstellingen, strategie, kanalen, enz.)
als je nog niet met Datatrics werkt dan leggen wij je uit hoe wij je kunnen ondersteunen met de inzet van Datatrics als Datatrics partner (wat is ons proces, wat wordt er van jou verwacht, enz.)
als je al wel met Datatrics werkt dan kijken we naar de huidige set-up van je account en geven je tips en komen met eventuele verbeterpunten.
het gesprek vindt plaats via een videocall zodat we ons scherm met je kunnen delen en duurt ongeveer 30-45 minuten.

Is deze 1-op-1 sessie vrijblijvend?

Jazeker, het gesprek is gratis en vrijblijvend. In plaats van veel geld uit te geven aan marketing houden we het liever persoonlijk 😉. Daarom kiezen we ervoor om te investeren in gratis 1-op-1 sessies. Naast dat we het leuk vinden om bedrijven persoonlijk te helpen leren wij er ook van.

Vraag jouw 1-op-1 sessie aan

Deze sessie duurt 30-45 minuten.

Deze sessie doen we via een videocall. 

Na het versturen van onderstaand formulier ontvang je van ons een mail met daarin een aantal data en tijden om de 1-op-1 videocall in te plannen.