Embedded content support

Heb je moeite met het toevoegen van embedded content in je Datatrics acount?

Je bent niet de enige. We zien dit vaker bij Datatrics gebruikers. De reden? Gebrek aan technische kennis of niet genoeg tijd om ermee aan de slag te gaan. Het toevoegen van de gewone slide-in touchpoints lukt wel. Maar het toevoegen van mooie geintegreerde (embedded) content, zoals de recommendation blokken, vind je lastig.  

Met onze embedded content support kunnen wij je hierbij helpen. Want het is zonde als je dit onderdeel van Datatrics niet inzet. Juist met mooie embedded content ga je het verschil maken. 

Laat het technische deel maar aan ons over

Om embedded content toe te kunnen voegen aan je webshop / website heb je wel wat kennis nodig van HTML, CSS en Javascript. Veel online marketeers hebben dit niet en vinden het daarom lastig om dit soort embedded content toe te voegen. 

Bij DAYLEE hebben we meerdere technische collega's zitten die je hierbij kunnen helpen. We kunnen je helpen met:

het bouwen en toevoegen van aanbevelingenblokken voor de homepage, categoriepagina, product detailpagina, winkelmand, enz. 
het bouwen van embedded persuasion touchpoints
het automatisch toevoegen van embedded labels aan je producten in combinatie met Channable

Embedded content kun je oneindig opschalen. Met slide-in touchpoints kan dit niet. Er zit een maximum aan want anders wordt het irritant. 

Vraag meer informatie aan

Maak je al gebruik van Datatrics en ben je benieuwd naar onze embedded content support? Vul het formulier in en we nemen contact met je op

Eén van onze experts neemt binnen een werkdag contact met je op.
We plannen een videocall in en bespreken je vragen en wensen.